Greatest Gift Festival
14 December 2019
van 17u tot 22u
Waagnatie-Expo
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

Traditie of het hart van Kerst? Een toegewijd team van mensen en kerken gaat beslist voor de ware inhoud van Kerst. Ook dit jaar brengen ze het Greatest Gift Festival uit een diepe overtuiging dat het Grootste Geschenk aller tijden ons oproept om het gevende voorbeeld te volgen.

De minderbedeelden van Antwerpen willen ze dus dienen met een feest van pracht en praal dat het seizoen kentekent. 

In de WAAGNATIE EXPO zal de 9e editie van het Greatest Gift Festival de deuren openen dit jaar. Alles wordt ingeschakeld om de zaal tot een levendig kerstverhaal om te zetten. De traditionele boom en de stal met Jozef en Maria zullen daar waarschijnlijk niet te vinden zijn maar de geest van kerst zal in overvloed aanwezig zijn! 


Een warme oproep wordt gestuurd naar kerken, vrijwilligers en handelaars om de handen in elkaar te slaan en een ware Kerst aan een 1000-tal mensen die het moeilijk hebben aan te bieden. Dit is hoogwaardig en kan enkel met de bijdrage van verschillende partijen.

Gospeloptredens, een drie-gangen-maaltijd, een apart kinderprogramma, animatie, tombola en een kersttoespraak zijn aan de orde op de avond. Aan elke bezoeker wordt er een klein attentie alsnog aangeboden.

Dienen, Geven, Bidden zijn de kernwoorden!

Meld u aan via onze contactpagina als partner, vrijwilliger of sponsor en laat ons er werk van maken! 

Greatest Gift Festival 2019
Getagd op:                        

Laat wat van je horen

%d bloggers like this: