Kerst is voor iedereen ook voor hen die de eindjes moeilijk aan elkaar kunnen knopen.

Daarom rolt het Greatest Gift Festival de rode loper uit op 8 december tussen 17u en 22u en dit voor de achtste keer in een feeëriek versierde Parkloods. In het hart van Vlaanderen aldus worden de deuren geopend voor een echte kerstervaring voor een 1000tal minderbedeelden.

Met een heerlijk driegangendiner opgeluisterd door prachtige Gospelmuziek, dans en drama wordt Kerst niet op de datum zelf maar wel zoals het hoort, gevierd. Antwerpse inwoners alsook mensen van heinde en ver, zijn welkom om zich in een kleine wereld miniatuur te vervoegen en door een 150-tal vrijwilligers als Vips ontvangen te worden. Enkel met een gratis inkomkaart voorbehouden voor wie juist nooit in aanmerking zou komen, mag men hieraan deelnemen. Is dat de boodschap van de kerststal niet?

Aan de bijhorende kerstcadeautjes wordt er uiteraard ook gedacht. Vele prijzen worden rijkelijk uitgedeeld aan het einde van de grote tombola en bij het buitengaan ontvangt elke bezoeker een attentie. De jongste bezoekers worden niet vergeten maar getrakteerd op een op maat geknipt kinderprogramma, geschenkjes en kindergrim.

GREATEST GIFT FESTIVAL is een initiatief van Koinonia Ministries in samenwerking met Gospel Palace en Evangelische kerken uit Antwerpen.

Persbericht 2018
Getagd op:                                    

Laat wat van je horen

%d bloggers like this: